Кой стои зад Beeluvd

Здравейте! Аз съм Галя и съм човек на изкуството! Кратко, точно и ясно 🙂

С рисуване и всякакъв вид ръкоделие се занимавам откакто се помня – като преминах през рисуване на героите от “Плодчетата” още в детската градина, през “Центъра за работа с деца”, с които правехме толкова много и различни неща в гимназията и стигнем до бакалавърската степен по дизайн от университета. През всички тези години съм творила какво ли не – рисунки/картини, скулптури, пана, бродерии, шевици, плетене на една, две, пет куки, гоблени, декупаж, смесена техника, рисуване върху платна, камъни, текстил, дърво и т.н., и т.н.

Не мога да изброя всичко, но това в момента не е важното… Отне ми време, но открих нещата, в които наистина съм добра и ми доставят неописуемо удоволствие да правя и едно от тях се превръна в бранда Beeluvd.

Beeluvd е изцяло дете на творческата ми натура… без логика и с дива страст да се твори… Beeluvd е моя начин да избягам от хората и  реалността, за да се потопя във вихъра на цветове и емоции.

“Това е едно шеметно пътешествие от експериментите ми с рисуване върху текстил и още нещо.”

Всичко започна през 2015 година като един изблик на “Искам да си нарисувам блуза!”, след което си нарисувах и чанта, и обувки, и още една тениска, и рокля, и раница… И така нататък докато не станаха купища от уникални дрехи, които нямаше къде да нося и съхранявам, а имах идеи за още толкова много…. Въпреки, че “не обичам хора” се наложи да се срещна с няколко магазинчета, с които в партньорство да предлагаме нарисуваните от мен дрехи. Освободеното в къщи място веднага заех с шевни машини и започнах да се уча да шия, от което пък излязоха няколко страхотни ръчно ушити и после изрисувани клъчове.

“Ако някой преди 10 години ми беше казал, че ще се занимава с мода и бижута, щях да му се изсмея, но ето че това стана много сериозно моя истинска стрест.”

Но с появата на първия ми син започнах все повече да се замислям за отпечатъка, които оставяме след себе си и въпреки, че голяма част от чантите, които продавах са именно памучни чанти за пазаруване за многократна употреба, тениските все пак бяха “бързооборотни” стоки. Лично за мен и за семейството ми много често пазарувам дрехи втора употреба, защото смятам, че те имат право на втори  живот, а и не съм много претенциозна какво ще нося – всяко нещо с малко ръчно изрисувано цвете от ляво стои прекрасно 🙂 Именно за това и проекта Beeluvd придоби други  измерения. Вече рисувам само индивидуални поръчки и спрях да купувам нови тениски само защото имам идея в главата…Просто започнах да скицирам идеите в един тефтер….

И един ден дойде баба Марта… Трябваше да направя фирмени мартеници, с които да надмина тези от миналата година (които също бяха уникални и ръчно направени)… И ми дойде идеята за брошки от ръчно рисувани бирени капачки… Станаха страхотни … Едни прекрасни гледки на планини по залез и звездни небеса над самотни върхове…. От тук Beeluvd започна да преминава в бранд, който да рисува върху никуму непотребните капачки и да ги превръща в прекрасни различни и цветни бижута…

И тук историята тепърва ще се пише….

Моята философия
Бъди различна, уважавай природата, създавай красота!
Ценностите, в които вярвам
  1. Търси малките детайли.

  2. Уважавай природата.

  3. Подарявай усмивки.

  4. Пръскай вдъхновеие.

  5. Раздавай щастие.

  6. Обгръщай с любов.

Какво ме вдъхновява

Всичко. Има толкова много вдъхновение навсякъде – планината, цветята, животните. Но мъжа до мен е едно от най-големите ми вдъхновения. Той е човека, които ще застане до мен докато рисувам и с такава любов ще постои и ще ме погледа, а после ще каже “Ти си “жената-чудо”. Не знам как го правиш, но някой ден ще разкрия тайната ти!”

Мечтата, която ми дава криле в момента

Аз мечтая постоянно, по много и за много неща… Имам малки, средни и големи мечти, като най-обичам първите, защото удоволствието да ги постигнеш е толкова голямо и веднага след първата тръгваш към втората мечта, после към третата и т.н. Няма спиране… Следващата крилата мечта на хоризонта е преместването в къщата на село, където ще си обособя мое кътче с всичките ми бои, четки, линии, моливи, шевни машини и тоново материали за творене… Където всяка сутрин ще излизам с чаша топъл шоколад ще погледам снежните върхове на Рила от терасата и после вдъхновена ще седна да творя…. 

Скоро, много скоро!

Защо да изберете моя магазин
РЪЧНО РИСУВАНИ

РЪЧНО РИСУВАНИ

Всички продукти са ръчно рисувани с качествени и дълготрайни бои. Цветовете са ярки, наситени и не се променят с времето. Всеки продукт се изработва индивидуално при поръчка.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ

Може да персонализираш всичко в магазина – дрехи и бижута. Избери си цвят, форма и/или изображение, или се опитай да ми го обясниш и аз ще ти създам уникално произведение на изкуството специално за теб. Използвай въображението си, а аз съм тук, за да материализирам идеите ти.

УНИКАЛНИ

УНИКАЛНИ

Всеки продукт в магазина е уникален и ръчно направен с много любов. Един и същ продукт, дори и да е нарисуван повече от веднъж, мога да ти гарантирам, че винаги е различен и никога няма да намериш човек с абсолютно същия.